Mary's Axe & Tower of London & Tower Bridge

Hürriyet

29 Nisan 2010 Perşembe

İhtiyaçtan Katliam...

Üçüncü köprü aşkı gerçek oluyor ve çevre katliamının önü açılıyor. Rant kapılarını imal etmek için kullanılacak keresteler, yolun geçeceği güzergah üzerinden toplanıp gerekli yerlere ulaştırılır artık.

27 Nisan 2010 Salı

Rüya da olsa..

Görülen bir rüya, çok istenen bir şeyi sunuyorsa nasıl hisseder insan? Sabah uyandığında aslında istediğinin elinde olmadığını görse de mutlu geçirdiği zamanın hatırına bir gülümseme olmaz mı insanın yüzünde? Olurmuş. Hatta bütün gün bu imkansız istek acaba gerçekleşir mi diye sorarmış kendine. Denemelerde bile bulunurmuş.

26 Nisan 2010 Pazartesi

Haftasonu Çilesi..

Yollar gene çileliydi. Semerinden boşalmış İstanbul, akın akın terk ediyordu şehri. Tek bir noktada toplanan bu kadar büyük bir nüfus her yönüyle sıkıntı yaratmaya mahkumdu ve öyle de oldu. Olmaya da devam ediyor, edecek.

15 Nisan 2010 Perşembe

Boş Bunlar Boş...

Dün Titanik'in batışının 98. yıldönümüymüş. Bununla ilgili internette okuduğum bir haber aslında ne kadar boş şeylerle uğraştığımızı bana bir kere daha ispatladı. Ciddi bir zaman harcanmış ve uğraşılmış. Uyku için birebir.

14 Nisan 2010 Çarşamba

Kaldırım Taşının Gölgesi

Resim yapan insanlara hep imrenmişimdir. Ben de yapmak isterdim hep. Ama bu çoğunlukla yetenek, biraz çalışma, azim ve biraz da zaman ayırma işi. Aynı diğer hobiler gibi.